JANGAN LAST MINUTE!

Hari ni, 2 PB yg hubungi saya kata nak daftar untuk kursus induksi SECEPAT MUNGKIN sebab ada lawatan pada 21 & 23 Feb ni. Malangnya, sudah tiada penganjuran di seluruh Malaysia sehingga hujung bulan/awal bulan Mac. Pasti lawatan PPL nanti ada masalah (tak dapat baharui ataupun kena tunda lawatan)
Tulah, sikap kebanyakan rakyat Malaysia (ataupun manusia secara amnya??) yang suka buat kerja pada saat-saat terakhir.

Jadi, ini adalah peringatan untuk anda, rancanglah persijilan personal anda lebih awal.

Tarikh-tarikh induksi yang akan datang:

PP-PPD
3-4 Mac, 8.30-5pm
(Kalau boleh, daftar minggu depan sebab mungkin lupa lepas balik dari cuti panjang nanti)

PP-PPT
24-25 Mac, 8.30-5pm

6-7 April (Jumaat & Sabtu). 830-5pm

PPL
12-13 Mei, 8.30-5pm

Semua kursus dilaksanakan di Kepong kecuali dinyatakan.

Yuran kursus: RM350 (termasuk minum pagi, makan tengah hari nota, sijil dari JPK)
Pengambilan sijil: Di Kepong atau bayar RM10 untuk caj pengeposan di Semenanjung, RM15 untuk Sabah/Sarawak.

Bank: Maybank 514589203020, I Smart Educare

Balik kampung pun sama, jangan balik pada saat-saat terakhir, berlumba-lumba kat jalan raya balik kampung.


Kursus Induksi PP-PPD-PPB/PP-PPT/PPL bulan Jan & Feb 2018


 


J
ika berminat, sila muat turun Borang Permohonan KIP-01, isi & emel kembali bersama slip bayaran ke ismarteducare@gmail.com

Yuran: RM350 (tambah RM10 jika nak pos sijil nanti)
Dah termasuk nota, minum pagi, makan tengah hari & sijil dari JPK
Bank: Maybank 514589203020, I Smart Educare

50% Yuran kursus* Induksi PP-PPD-PPB, PP-PPT & PPL Jan & Feb 18

 

Jika anda dah lupa apa yang telah belajar dulu kerana tidak terlibat dalam sistem secara langsung tetapi sekarang ingin aktif balik, 50% diskaun yuran (RM180) ditawarkan kepada anda. Kalau dah HILANG SIJIL dan ambil semula, tawaran sama diberikan.

Syarat: Perlu buktikan dengan salinan sijil induksi, anjuran I Smart Educare SAHAJA. Bagi yang ambil dengan penganjur lain dulu, kami juga beri tawaran, diskaun ~30% (RM250)

PP-PPD-PPB
Kepong: 6-7 Jan 18
Ipoh: 27-28 Jan 18PP-PPT
Kepong: 13-14 Jan 18PPL
Kepong
3-4 Feb 18

Masa: 8.30-5pm
Yuran: RM350 – Maybank 514589203020, I Smart Educare

(termasuk minum pagi, makan tengah hari, nota, sijil dari JPK & PALING PENTING, tips peperiksaan)


Ambil sijil sendiri lepas sijil keluar dalam masa sebulan dua (kekadang mungkin sampai 3 bulan)
Jika nak pos, tambah RM10 untuk postage.

* Diskaun 50% yuran kursus@RM180 jika anda pernah mengikuti kursus ini
* Sesi I Smart Educare biasanya PENUH, jadi daftar awal supaya tidak menyesal terlepas 😂

DAFTAR SEKARANG!
Jika berminat, boleh muat turun borang Borang Permohonan KIP-01 dan emel kembali ke ismarteducare@gmail.com (nyatakan kursus apa yang anda nak mohon) beserta dengan slip bayaran.